Logo 30 dagen zonder klagen

Goed doel

DE UITDAGING :

Ambassadeur Sofie Lenaerts zal, van het laagste punt naar het hoogste punt van Vlaanderen lopen & fietsen.  Zij doet dit ten voordele van Make-A-Wish want met de mentale kracht van POSITIVITEIT kan je alle uitdagingen aan !

HOE:

Sofie zal 270 km afleggen binnen de 24 hr,  door om het uur af te wisselen met fietsen en lopen.  U kan haar positie  in real-time volgen dankzij een tracer op de website http://30dagenzonderklagen.legendstracking.com/

WANNEER :

De START is voorzien in PLOPSALAND,  te Adinkerke (De Panne) op  zaterdag 3 februari om 12u

De AANKOMST is op het gemeentehuis van S’Gravenvoeren op zondag 4 februari omstreeks 12u.

HOE KAN U DEELNEMEN

1) Bekijk de route op kaart of download het traject HIER   ( firefox of chrome )

2) Bepaal zelf wat u wil doen ( wandelen, lopen of fietsen ) of waar/wanneer u wilt inpikken en welke afstand u doet.

3) Laat ons weten dat u gaat deelnemen via ons facebook evenement  

HOE KAN U SOFIE en MAKE-A-WISH STEUNEN ? 

1) Geef een donatie ten voordele van Make-A-Wish en stort dit bedrag rechtstreeks aan Make-A-Wish op rekening nummer, BE83 4093 0351 0115 met als referentie: F17408 .

2) Kom naar de start in Plopsaland samen met Maya de Bij, Make-A-Wish, ambassadeur Sigrid en andere sympathisanten op Zaterdag 3 feb om 12u.
 
3) Wilt u Sofie aanmoedingen onderweg ? Volg haar positie in realtime en supporter op het traject :-) http://30dagenzonderklagen.legendstracking.com/
 

Wij volgen de fiets- en/of voetpaden en vragen aan de deelnemers hetzelfde te doen. Draag verkeersveilige kledij en toebehoren.  De deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor het bepalen van hun eigen traject en hun veiligheid.  Gelieve de verkeersregels op te volgen en geen vuil op de openbare weg te gooien aub.

 

Make-A-Wish gelooft in de helende kracht van een wens. Daarom vervullen zij de wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte.

Dankzij de medewerking van meer dan 100 vrijwilligers verspreid over Vlaanderen en de financiële steun van vrije donaties & sponsoring, is Make-A-Wish in staat deze hartenwensen te vervullen.

Omdat 30 dagen zonder klagen streeft naar een positieve verandering in onze mindset, steunen wij Make-A-Wish. Zij trachten immers met elke wens terug hoop, fantasie, vreugde en kracht te geven aan de kinderen en de mensen rondom!

Geef hen een onvergetelijke belevenis door onze acties te sponsoren met een donatie aan Make-A-Wish op rekening nummer BE83 4093 0351 0115 met als referentie: F17408

Bij giften vanaf €40 ontvangt U naast een fiscaal attest, ook gedurende 1 jaar de Wenskrant.  

Verdere informatie over Make-A-Wish is te vinden op de website: www.makeawish.be

Sponsors


Arteel

ISS

positiviteit.be

Fisiotics

Fincover