Logo 30 dagen zonder klagen

Goed doel

Make-A-Wish gelooft in de helende kracht van een wens. Daarom vervullen zij de wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte.

Dankzij de medewerking van meer dan 100 vrijwilligers verspreid over Vlaanderen en de financiële steun van vrije donaties & sponsoring, is Make-A-Wish in staat deze hartenwensen te vervullen.

Omdat 30 dagen zonder klagen streeft naar een positieve verandering in onze mindset, steunen wij Make-A-Wish. Zij trachten immers met elke wens terug hoop, fantasie, vreugde en kracht te geven aan de kinderen en de mensen rondom!

Geef hen een onvergetelijke belevenis door onze acties te sponsoren met een donatie aan Make-A-Wish op rekening nummer BE83 4093 0351 0115 met als referentie: F17408

Bij giften vanaf €40 ontvangt U naast een fiscaal attest, ook gedurende 1 jaar de Wenskrant.  

Verdere informatie over Make-A-Wish is te vinden op de website: www.makeawish.be

DE UITDAGING :

Ambassadeur Sofie Lenaerts zal, van het laagste punt naar het hoogste punt van Vlaanderen lopen & fietsen. Dit traject volgt grotendeels het fietsnet en gaat letterlijk Dwars door Vlaanderen van De panne tot Voeren.

HOE:

Sofie zal trachten 270 km af te leggen binnen de 24 hr,  door om het uur af te wisselen met fietsen en lopen.  U kan haar steunen door een bijdrage te storten per afgelegde kilometer aan Make-a-Wish. ( storting zie hierboven )

U kan ook mee fietsen, wandelen of lopen ten voordele van Make-A-Wish !

WANNEER :

De START van de 270 km is voorzien in Plopsaland,  te Adinkerke (De Panne) op  zaterdag 3 februari om 12u .  De AANKOMST is in S’Gravenvoeren op zondag 4 februari omstreeks 12u.

U kan het ganse weekend deelnemen van zaterdag 3 feb tem zondag 4 feb 2018.

HOE KAN U DEELNEMEN

1) Vorm een team met vrienden, sportclub, collega's of familie.  

2) Bekijk de route op kaart of download het traject HIER   ( firefox of chrome )

3) Bepaal zelf uw afstand en de manier waarop;  wandelen, lopen of fietsen m.a.w.  u stippelt een toertje uit dat deels op het traject Dwars door Vlaanderen loopt.

4) Neem in het weekend 3 / 4 februari deel aan Dwars door Vlaanderen en start in deze steden: 

Via deze facebookevenementen kan u vermelden met hoeveel mensen u zal komen , wie er deelneemt, uw bedrijfs- of sportclublogo plaatsen foto's delen en vrienden uitnodigingen !!

5) HEEL BELANGRIJK : Laat uw team sponsoren ten voordele van Make-A-Wish , bijvoorbeeld per afgelegde kilometer en stort dit bedrag rechtstreeks aan Make-A-Wish op rekening nummer BE83 4093 0351 0115 met als referentie: F17408 .

Samen,  voor Make-A-Wish, Dwars door Vlaanderen

:-)

Wij volgen de fiets- en/of voetpaden en vragen aan de deelnemers hetzelfde te doen. Draag verkeersveilige kledij en toebehoren.  De deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor het bepalen van hun eigen traject en hun veiligheid.  Gelieve de verkeersregels op te volgen en geen vuil op de openbare weg te gooien aub.

HAVE FUN !

 

 

 

Sponsors


Arteel

ISS

positiviteit.be

Fisiotics

Fincover